deuren-uitsnede kl

Monument & Materiaal heeft een grote, rijk gevarieerde voorraad aan bouwmaterialen afkomstig van sloop en/of schenkingen. Deze bouwmaterialen zijn beschikbaar voor restauraties van monumenten en andere karakteristieke panden die voor 1955 zijn gebouwd.

Door actief te verzamelen is permanent voorraad aanwezig, zoals: binnen- en buitendeuren, schouwen, glas-in-lood, traponderdelen, hang- en sluitwerk, tegels etc.

Dit materiaal wordt tegen een redelijke vergoeding geleverd aan particulieren en bedrijven in de drie noordelijke provincies. Voorwaarde is dat het materiaal en het pand in tijd en stijl met elkaar overeenkomen.

Stichting Monument & Materiaal is weer geopend!

Na deze lange periode van beperkte opening zijn we zeer verheugd u te kunnen melden dat Stichting Monument & Materiaal haar deuren weer helemaal als vanouds geopend heeft!
Zowel voor specifieke zoekopdrachten als algemene rondleidingen bent u van harte welkom! Wel graag nog even vooraf een afspraak inplannen!

Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur (laatste afspraak om 12.00 uur)
Afspraak maken: