De website van Stichting Monument & Materiaal is ontwikkeld door

Studio Peter Musschenga www.pjot.nl

Route

Monument & Materiaal is goed bereikbaar per auto. In de buurt liggen twee parkeergarages: Westerhaven en Ossenmarkt. Op straat zijn parkeerplaatsen voorzien van een parkeermeter.

Vanaf Groningen Centraal Station kunt u bus 3, 35 of 39 nemen. Raadpleeg voor actuele informatie 9292ov.nl.

Lopend bereikt u Monument & Materiaal in ongeveer 15 minuten.

In nieuw venster weergeven

Stichting Monument & Materiaal is weer geopend!

Na deze lange periode van beperkte opening zijn we zeer verheugd u te kunnen melden dat Stichting Monument & Materiaal haar deuren weer helemaal als vanouds geopend heeft!
Zowel voor specifieke zoekopdrachten als algemene rondleidingen bent u van harte welkom! Wel graag nog even vooraf een afspraak inplannen!

Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur (laatste afspraak om 12.00 uur)
Afspraak maken: